• Nyhet: Damespillerne får sin egen liga!

  15. mai starter SquashFitness første runde med Dameliga!

  Vi stiller ingen krav til nivå eller ferdigheter, men minner om at tålmodighet kreves ettersom det tar noe tid å bygge opp en liga med mange nok spillere og et passende nivå for alle.

  Det vil i en oppstartsfase alltid være tilfeller hvor det er store nivåforskjeller, men vi håper disse kampene likevel tas med et smil og som en god treningsøkt.

  Dameligaen fungerer på samme måte som Oslo Liga:
  Spillerne deles inn i grupper på 4 spillere på det meste og 3 spillere på det minste. I løpet av inneværende måned skal alle spillere i hver gruppe spille kamper mot hverandre. Spillerne avtaler seg i mellom hvor og når innbyrdes kamper skal spilles. Resultatene registreres når man har gjennomført kampene og nytt rankinggrunnlag brukes ved rangering i neste runde. Man blir automatisk påmeldt til neste runde. Dette kan man alternativt skru av i innstillinger, hvorpå man får invitasjon til å melde seg på hver gang admin starter en ny runde. Dette gjør at man i perioder kan hoppe over enkelte runder.

  For dere som er nysgjerrige, men usikre på om dette er noe for dere: Prøv da vel. Det koster ingen ting – og dette gjør deg mest sannsynlig til en bedre spiller!

  Påmelding kan gjøres her: https://rankedin.com/clubleague/index/181

  Mvh. SquashFitness

Leave a reply

Cancel reply