Åpning i Bærum onsdag 3. februar!

Åpning i Bærum onsdag 3. februar!

Hei alle sammen!

Vi regner nå med at vi fra og med onsdag 3. februar kl.15 får lov til å åpne våre avdelinger på både Bærum og Lysaker. Bærum kommune har det endelige ordet i denne saken, og hvis de mot formodning fortsetter å holde treningssentre stengt må vi kansellere alle bookinger.

Inntil videre vil det derfor være mulig for våre kunder å booke fra og med onsdag kl.15. Men vær likevel forberedt på at vi må stenge igjen på kort varsel.

Vi følger tett med på hvilke restriksjoner myndighetene kommer med og følger de. Det er pr. nå foreslått fra regjeringen at treningssentrene i Bærum kan åpne fra onsdag 3. februar, og formannskapet i Bærum kommune møtes den 3. februar kl.14.00, vi håper og satser på det beste. 

Vi gjør oppmerksom på at det kun er de som bor i Bærum kommune som kan trene. Det er meget viktig og overholde disse reglene og brudd kan medføre bøter hvis det blir kontroll. 

Enn så lenge vil vi holde garderobene stengt, og alle som oppholder seg i våre fellesarealer er pålagt å bruke munnbind samt for øvrige følge de til enhver tid gjeldende smittevernsregler.

Velkommen tilbake!