• Har du hørt om “Butterfly” eller “Figure Eight”?

  Til alle som er squashinteresserte kan noen soloøvelser hjelpe veldig på veien for å bli en bedre squashspiller. De fleste spillere har mest sannsynlig sett noen gjøre forskjellige øvelser på banen og kanskje også sett “Butterfly” utført eller forsøkt utført på våre sentere. For å forstå vinklene best mulig og få økt reaksjonstid kan slike øvelser være veldig effektive. Soloøvelser anses som “kjedelig” sammenlignet med å spille squashkamper, men blant proffe spillere og de beste coachene verden rundt er soloøvelser eller generelt teknikkøvelser det klart viktigste for å forbedre nivået på ditt spill. Det er selvfølgelig viktig med en balanse i treningen mellom kamper og soloøvelser, men med coaching får du halve jobben gjort ved at instruktøren presser deg hardere med variert spill og øvelser.

  Dette er Butterfly:

  Butterfly utført stående på pilatesball:

  Helt siden Aron Balogh kom inn på nyåret som hovedinstruktør for SQF kunder har tilbakemeldingene vært entydige og i positiv retning. Aron kan levere alt fra introduksjonskurs til coaching for landets beste spillere. Uansett hvor god du er i squash er det alltid noe som kan forbedres både når det teknikk, taktikk og kondisjon.

  Áron Balogh

  For å bestille en instruksjons-/coachingtime med Aron, send epost til aron@sqf.no eller ring/send SMS på 46 61 00 39. Han vil mer enn gjerne hjelpe deg å forbedre spillet.

  Se flere variasjoner av Butterfly her:

  Butterfly volley (som vist med pilatesball over):

  Butterfly vollet med alle fire hjørner:

  Butterfly volley med to racketer:

Leave a reply

Cancel reply