• Siste info vedrørende coronastengte sentre

  Kjære alle medlemmer og kunder,
   
  Vi er overveldet og meget takknemlige for alle hyggelige tilbakemeldinger og støtte vi får gjennom denne rare coronatiden. Vi setter stor pris på hver og en av dere trofaste medlemmer.

  For å komme oss gjennom dette gjør vi det vi kan og har blant annet permittert 95% av våre ansatte, samt at vi er i dialog med gårdeier, leverandører og andre samarbeidspartnere for å lage løsninger som kan hjelpe oss gjennom denne vanskelige tiden.

   
  Vi følger de løpende rådene fra myndighetene og vet enda ikke når vi får lov til å åpne dørene, vi holder dere fortløpende oppdatert vedrørende dette.
   
  Vi ønsker derfor å tilby dere følgende valg på kompensasjon når dette er over:
  1. Hver måned dere blir trukket mens vi er stengt, vil bli refundert over de neste 3 månedene etter at vi åpner. Blir vi feks stengt i 2 måneder blir betalingen din refundert i form av tilsvarende lavere priser på de neste 6 månedsbetalingene, osv.
  2. Alternativt kan du velge å få det dobbelte av det du har blitt trukket mens vi har stengt i form av gavekort som fritt kan brukes på vårt utstyr i våre pro-shop’er.
  3. Når vi åpner igjen kan du ta med en bekjent gratis i det dobbelte av antall måneder du blir trukket mens vi er stengt.
  4. JEG VIL GJØRE ABSOLUTT INGENTING, og med det støtte vår nasjonale dugnad slik at det blir squash også etter Corona.
  Vi setter stor pris på om du velger alternativ 4 og i tilfelle skal du ikke gjøre noen ting. Hvis du velger et av de andre alternativene, så må du sende oss en mail til post@sqf.no med informasjon om hvilket alternativ du velger.
  Ta vare på deg selv og dine, og hold dere friske og raske! 🙂

Leave a reply

Cancel reply