Endelig!

Vi er veldig glade for å kunne få lov til å åpne opp treningssentrene våre igjen!

I Oslo starter det opp igjen fra 26.05.21 og i Bærum åpner det opp allerede fra 22.05.21. Vi må likevel forholde oss til noen lokale regler.

Det åpnes for innendørs trening for barn og unge under 20 år i grupper. Voksne over 20 år kan trene og øve på sine idretts- og fritidsaktiviteter individuelt innendørs og må ved spill benytte Let regel aktivt, slik at 1m overholdes. Spill med husstand og kohort er tillatt. I Bærum er det definert avstand på 2m regel og dermed er det individuell squash trening i tillegg til kohort og familie/husstand. Vi følger alle smittevernsregler og pålegger også våre medlemmer om å følge disse. Det er pålagt med munnbind ved ankomst og når du forlater senteret.

Vi forbeholder oss retten til å kunne avvise besøk dersom senteret er fullt, og vi ikke klarer å overholde smittevernsreglene.

Vi åpner medlemskapene fortløpende som har blitt fryst pga. Covid, men send oss gjerne en mail på post@sqf.no om du har spørsmål om medlemskapet. Vi, som mange andre, har blitt truffet hardt og vi setter utrolig stor pris på den støtten vi har fått fra mange medlemmer. Vi gir oss ikke så lett og SQF har helt klart kommet for å bli.

Velkommen tilbake!