Nytt år og oppdatering angående nedstengningen

Vi ønsker dere alle riktig godt nytt år!
2020 har vært et spesielt år for oss alle og vi er utrolig takknemlige for den støtten vi har fått fra våre medlemmer og kunder.
Dessverre er vi i en situasjonen som har gjort at vi har fått ytterligere pålegg fra myndighetene om å fortsatt holde sentrene stengt frem til 22.01.21 (Oslo) 20.01.21 (Bærum).
 
Vi håper at dette tiltaket og den innsatsen vi gjør sammen, vil bidra til en bedring/slutt på pandemien og at vi så raskt som mulig kan åpne igjen.
 
Dette gjør at situasjonen er veldig vanskelig for oss og håper at flest mulig fortsetter medlemskapet sitt, da dette fortsatt er en kritisk periode for oss.
 
Vi har følgende alternativ i stengt perioden:
1. JEG VIL GJØRE ABSOLUTT INGENTING (du støtter DEN NASJONALE DUGNADEN OG OSS og betalingen fortsetter som normalt)
2. Kompensasjon: Du får det du har blitt trukket mens vi har stengt i form av gavekort som fritt kan brukes på vårt utstyr i våre pro-shop’er.
3. Du ønsker å fryse medlemskapet ditt og det åpnes igjen automatisk når vi åpner igjen.
 
HJELP OSS I DEN SVÆRT KREVENDE PERIODEN OG VELG ALTERNATIV 1!
 
Hvis du ønsker alternativ 1 gjør du ingenting, men for alternativ 2 og 3 må du sende en e-post til post@sqf.no i løpet av stengt perioden. Vi oppfordrer alle til å følge med på våre websider og sosiale medier hvor vi fortløpende vil holde dere oppdatert om situasjonen vi nå står i.
 
Vi besvarer og behandler fortløpende alle henvendelser, spørsmål og tilbakemeldinger. Ettersom nesten alle ansatte er permittert, ber vi om forståelse for lengre responstid enn normalt.
 
Igjen, takk for all støtte. Ta vare på deg og dine!

Mvh. SquashFitness