Siste nytt angående nedstengningen

Kjære kunde/medlem!

Etter pålegg fra myndigheten har vi nå dessverre fått pålegg om å holde stengt på alle våre sentre.

Vi følger de løpende rådene fra myndighetene og restriksjonene gjelder foreløpig frem til 01.12.20
Vi håper VIRKELIG medlemmene våre vil støtte oss i denne vanskelige situasjonen og at du vil støtte vår nasjonale dugnad, slik at det blir squash også etter Corona. Vi er avhengig av at flest mulig fortsetter medlemskapet sitt, da dette er en kritisk periode for oss.

Vi har følgende alternativ i stengt perioden:
1. JEG VIL GJØRE ABSOLUTT INGENTING (du støtter DEN NASJONALE DUGNADEN OG OSS og betalingen fortsetter som normalt)
2. Kompensasjon: Du får det du har blitt trukket mens vi har stengt i form av gavekort som fritt kan brukes på vårt utstyr i våre pro-shop’er.
3. Du ønsker å fryse medlemskapet ditt. Ditt medlemskap vil da være fryst i perioden vi holder stengt. Du vil bli belastet full treningsavgift i november da trekket allerede er effektuert banken. Du må derfor ikke stoppe avdraget i din nettbank. Velger du å fryse ditt medlemskap, vil dagene du betaler for i november, bli overført til perioden etter avsluttet frysperiode.

HJELP OSS I DEN SVÆRT KREVENDE PERIODEN OG VELG ALTERNATIV 1!

Hvis du ønsker alternativ 1 gjør du ingenting, men for alternativ 2 og 3 må du sende en e-post til post@sqf.no i løpet av stengt perioden. Vi oppfordrer alle til å følge med på våre websider og sosiale medier hvor vi fortløpende vil holde dere oppdatert om situasjonen vi nå står i.

Vi besvarer og behandler fortløpende alle henvendelser, spørsmål og tilbakemeldinger. Ettersom nesten alle ansatte er permittert, ber vi om forståelse for lengre responstid enn normalt.

Igjen, takk for all støtte. Ta vare på deg og dine!